Gott och blandat från dagen! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Gott och blandat från dagen!

Heej på er!!
Idag har jag först varit med mamma,mormor,morfar och Fanny till Nora och badat. Vi gick en tipspromenad ,solade och åt glass. Blommorna i början har jag tagit kort på i mormor och morfars trädgård.
När jag kom hem så åkte jag och badade med Amanda,Elin,Josan ,Amanda,Lollo och Mathilda! Blev en på hoppas Bamse kram efter att inte ha träffat henne på länge. Efter det åkte jag hem och vi grillade kött,grönsaker och ananas. Sen åkte jag och träffade Amanda o Elin på båtbryggan en stund och vi cyklade runt lite. Nät jag cyklade hem stannade jag hos mormor och morfar och kollade på tv i lusthuset med mormor och Fanny. Min mormor är världens bästa! Sedan cyklade jag hem och såg att vi hade fått nya luktrosor i trädgården. Loove flowers!
Nu ligger jag typ o önskar att jag hade en pojkvän! Har seriöst aldrig haft någon seriös! Men aja någon dag så… Iaf ska spela kort med mamma och Sven nu eller nått. Puss på er!

Bad och glass i Nora

Vill ha en kille juuuu!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.