Tiingelinn

Amanda här!!

Tjatja. Igår va vi i Askersund, vi åkte dit med våran raggarbil, vi va där hela dan. Kolla på snygga bilar och marknad och gick där på stan. Men de bästa är ju alla heta killar! Jag och Linn fick lite komplimanger och haff där. Sen typ kl 9 gick vi och köpte pizza. Sen tog vi några varv på stan med bilen, ett varv tog kke 1 timme! Sen kom vi hem 1 på natten. Både jag och Linn sov i bilen hem! Super kul dag va de. I morse va vi själva hemma hos Linn och lagade mat själva o så. sen åkte vi ner till mattbryggan och jag hjälpte farmor med mattorna,linn kolla på.Nu ska vi nog ta en sväng med moppen, vart vi nu ska åka! Puss på er //Amanda Karlsson ps Linn har skrivit till alla bilder.

Mysig kväll på prästryggen med Amanda,Moa,Amanda,Elin,Josan o sen kom killarna på slutet. Jättekul att träffa tjejerna jag inte har träffat på hema sommaren!

Snäckbåten…

Vi låg och solade lite på bryggan när vi va på raggarträffen och då kom det 2st 19 åringar som var nycktra dessutom och raggade på oss! Haha dog typ.

Bilkö i 2 timmar!

Amandas bil!

Tur man har en kompis som kan ta kort på bilar. Jag tar kort på blommor och hon på bilar.

Vår fina upptagning!
Riktig bilträff.

Nattmacka när vi kom hem.

Eget recept! Min och Amandas indiska kyckling wooook. Dagens lunch.

Duktig tjej som hjälpte farmor.

Mys hos Amanda snart drar vi till frövi och f-bro med moppen!

Vill bara tillägga att jag tjänade pengar igår! Min vita,fina blomma jag köpte på glitter för 30:- ville en gubbe köpa till sin fru för 100:- så jag sålde den. Nu måste jag in o köpa en ny!

Puss och kram bääääbisar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.