Flaggan,lärarmatchen,rep,maränger – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Flaggan,lärarmatchen,rep,maränger

Heej på er!
Idag var den årliga flaggantuneringen alla 7:or 8:or och 9:or,våran klass kom 3:a. Amanda hade Antons Messi skor ,sjukt gulligt. Jag var och repade hela morgonen med Nils ,Jossan,Moa s ,Amanda g ,Lollo ,Clara och killarna i bandet. I morgon blir det 9 ornas avslutning i fellingsbrokyrkan. Jag ska sjunga hallelujah med svensk text och Clara och Viktor ska spela gitarr. Iaf sen åt alla hamburgare och såg på 9 orna mot lärarna i fotboll som alltid och 9orna van. Efter skolan var jag med Amanda och Elin. Efter det lagade jag mat åt Fanny dom skulle på fotbollsmatch. Hennes lag van med 4-0 .hehe syskonen spelar men inte jag. Efter det gick jag ut och mina små bellisar hade kommit,hihi. När mamma kom hem från jobbet bakade jag maränger och hon hade fått en as fin blomma. Ibland kke det är rolig att jobba på skolan,fast ändå inte. Nu ligger hela familjen och ser på solsidan och äter maränger. Alla har mobilen /iPad men ändå hehe.

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.