Drag i frövi – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Drag i frövi

Heej på er!!
Idag har vi haft klassens dag i skolan. Först såg vi på film i klassrummet. Lärarna hade vakt men den var jättebra den hette typ “skicka vidare” värd att se tkr jag. Jag Elin och Amanda satt på Kerstins picknickfilt på golvet i klassrummet och åt vindruvor medans alla åt godis hehe. Efter filmen gick alla till Picasso och åt pizza. Sedan var vi på prästryggen hela dagen och bada och solade. Lyckad dag. Nu i kväll var det motorfik på prästryggen med massor av billar,moppar osv. Det hade landat ett flygplan i vattnet också,hehe lite coolt. Det var ett band som spelade jag ich Moa dansade,hehe. Nu ligger jag i sängen och ser på tv typ.

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.