Trevlig dag i regnet med trevligt folk – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Trevlig dag i regnet med trevligt folk

Heej på er!
Idag har jag varit med Amanda,Elin ,Bosse och Max. Vi har haft en as trevlig dag. De kom på morgonen och då drog vi hem till mig och typ Bosse höll på med mina smink och hår grejor och alla tryckte ihop sig i min lilla säng. Efter det cyklade vi och badade. Jag ,Amanda o Elin kom i och efter ett tag gick vi i boysen också,hehe. Max gick gå utan kallingar rösten av dagen,haha. Efter det hick vi hem och åt och fe hick till pizzan. Sen fick vi cykla runt i regnet och leta efter dem och jag frös typ sönder för Max hade mina nycklar då kunde inte åka hem och hämta en tröja.. Iaf sedan åkte vi hem och drack varmchoklad och sedan åkte vi och kollade när de spelade match mot killarna i våran klass och de van över frövi. Efter matchen cyklade jah i Amanda gen till mig och hon provade Antons fotbollsskor som hon ska låna på onsdag. Ah och nu ligger jag i min ombäddade säng och ser på solsidan med syster.

Puss på mina fina läsare och tack alla ni som läser min blogg dagligen det värmer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.