Ledig underbar dag med tjejerna – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ledig underbar dag med tjejerna

Heej på er !!
Varning för mkt egobilder idag men så underbart väder med undantag hehe
I morse vaknade jag halv 8 fast vi var lediga och då gick jag upp och åt frukost sen började jag städa på mitt rum vi har det i läxa på hemkunskapen iaf efter det så tog jag med mina sminksaker ikl min stora spegel ut för det var så fint väder och fixade och plattade håret ute helt underbart den så kunde jag inte låta bli att ta bilder för det såg knäppt ut med en spegel i trädgården vi hade fått lite bellisar i rabatten också söt var det
Efter det fick jag in och såg någon konstig film med Anton sen gick jag ut och ja mig och solade det var skit varmt och skönt sen när jag låg där kom Amanda och Elin och vi solade åt glass och Amanda yoghurt hon är galen i de jag tycket det inte öns är gitt men vi har alltid mkt hemma iaf sen solade bi mer sen lagade vi lite egen mat duktiga som vi är hehe sen ville vi gå till prästryggen och de skulle öva å gå i klackskor och då tig jag också mina vid lekplatsen träffade vi Mathilda My och några killar från Linde vi gick vidare och när vi kon fram till prästryggen började det ösregna från skinande som till ösregn då drog vi hem till Elin va där lite sen cyklade vi hem till mig igen och nu ligger jag typ och övar lite på biologiläxan men fattar inte så mkt tyvärr hoppas det går bättre snart iaf får plugga vidare !

Puss på mina fina läsare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.