11 års kalas ,sol,vattenkraft med Mathilda .. – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

11 års kalas ,sol,vattenkraft med Mathilda ..

Heej på er !!
I skolan idag har jag varit jättestressad och varit i bildsalen varje rast och ämneshandledning och målat målat och målat blev iaf klar så skönt jue
Efter skolan cyklade jag o Mathilda som vi alltid gör varje morgon och ibland hem mä för vi bor ju ganska nära jag hick in skalade potatis sen kon Mathilda tbx med en present till Fanny sjukt gulligt hihi och hon o jag dukade osv sen låg jag i solade i bikini o hon i långa jeans hehe sen kom alla gäster och vi åt grillat ugns potatis melon osv till efterrätt blev det en helt hemma bakad tårta av Fanny o mormor sen present öppning blev lite avis på vissa saker faktiskt hon fick tex Molly sanden smycken bara derför kommer en bild på mitt armband jag har ju faktiskt också ett haha sen fick hon andra saker också i morse gjorde jag mys frukost till henne med hjärtmackor osv hehe iaf sen hade jag i Mathilda vattenkrig med min vattenspruta och mina shorts blev helt blöta såg ut son jag hade kissat ner mig och jag fick ner henne på gräsmattan käns bra eftersom hon är judo proffs hehe ja och nu har jag precis rakat mina små ben och ligger i sängen typ
Puss på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.