Massor med bilder från igår och idag,mammis dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Massor med bilder från igår och idag,mammis dag

Heej på er!!
Igår efter att jag kom hem så va jag med Elin och Amanda vi fick pengar av pappa och då cyklade vi ner till Ica o köpte popcorn vindruvor smultronjuice nå dumle grejs sen så åkte vi ner till vårat hemliga ställe och hade picknick sen sov de över hos mig typ och vi hade mysigt som alltid på morgonen så gick jag o Amanda upp tidigt och gick ut och sola men har inga bilder för vill inte lägga upp sånna bilder så alla kan se kke blir nån i sommar solen stekte på hehe sen kl 2 åkte vi hem till farmor och skulle fira morsdag och alla kusiner var där pappas sida firade även Fannys födelsedag för hon fyller år på tisdag men då ska vi fira henne med mamma
Farmor fick en hibiscus av pappa som jag valde ut och vi blev bjudna på kycklingpaj kreps ädelostpaj den dom gör på smultrångården Italienskt bröd och jordgubbstårta och prinsesstårta gott var det verkligen små tjejerna hade en utställning med säkert 30 olika plankor de hade målat hemma hos farmor igår i vedboden som vi fick gå och kolla på och så gjorde de några “magiska drycker ” i fågelbadet haha så sööta Fanny fick massor med 1D saker en filt en kudde penskrin samlingskort och någon bok typ den fick hon andra saker jag inte orkar rabbla hehe det är inte bra att hon har lika små /stora fötter som mig för hon snor mina skor den lilla rackaren haha
Efter vi hade varit hos farmor åkte vi hem till mormor en snabbis och hon hade tvättat min kudde jag har gjort på slöjden hehe och så fick hon och morfar en kryssning i present av mamma när vi kom hem idag bakade jag cookies med choklad i och så fick mamma sina presenter av oss choklad ,glas med delfiner på och ett ljus med söt text efter det åt vi räksmörgåsar och nu ligger jag i sängen och läser Julia dissade Frida för hela tidningen handlade om jb denna månad hehe
Grattis på mors dag världensbästa mamma love uu

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.