I går ,ny bikini – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

I går ,ny bikini

Heej på er !!
Igår så var jah i skolan osv efter skolan gick jag till mormor o morfar sen hem sen tbx till dem och sen till gammelmormor hon berättade saker om mina gamla släktingar det var faktiskt kul hihi sen cyklade jag hem till mormor o morfar igen och sov hos dem vi kollade på lets dance sen fick jag en jättesöt trisslott med glitter o allt och så van jag 60 kr fast jag fick 70 hehe i morse gick jag upp tidigt tog bussen hem till Sven sen åkte jag i mamma till stan och köpte presenter till Fanny hon fyller år på tisdag och jag fick en ny bikini en bh och strumpor hihi nu ligger jag o solar hos Sven och snart ska jag ta bussen hem till pappa och träffa Amanda och Elin typ haft en mysig dag med mammsen

Puss på er !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.