HEJDÅ torsdag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

HEJDÅ torsdag

Heej på er!!
Idag är det en regnig liten torsdag jag o Elin gick hem i spöregn och min mascara rann så det såg ut so. Jag börja gråta eller nått denhär dagen har varit ganska dålig men med små saker som har gjort den bra o lite rolig med en tandom grej och fina vänner som tyvärr inte har mått så bra och då blir jag också ledsen när jag o Elin kom från spöregn så tog vi massor med filtar o madrasser och gjorde jättemysigt uppe vid trappan och typ åt lite vaniljglass med kakdeg tog av oss våra blöta kläder och kröp ner under filtarna efter att Elin gick så har jag varit hemma själv och inte gjort så mkt eller jo love me or not med en av de halv vissna rosorna typ men nu kom mamma hem iaf i de hemska finner du det underbara och efter regn kommet väl ändå solsken

Puss på er och HEJDÅ regniga torsdag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.