Örebro o shopping med mina bejbs – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Örebro o shopping med mina bejbs

Heej på er !!
Idag har det varit skola vi hade matteprov typ skoldagen slutade inte så värst bra men då åkte jag o tjejerna till Örebro med mormor och Fanny vi åkte först till Ikea och åt mat och åkte runt på en vagn standard oss typ sen åkte vi till mb och shoppade typ köpte en ny plånbok som verkligen var på tiden hade haft min gamla sen jag gick o förskoleklassen och det satt en bild på mig i den sen jag var så liten hehe sen så hade jag tydligen euro i den oxå herregud så de va på tiden nu blir det en liten vit med en rosett som jag tyckte va lite söt sen så köpte jag trosor på Gina dom får ni ingen bild på på bloggen känns inte nödvändig hehe jah de va väl de jag köpte idag innan vi åkte hem köpte jag några söta klubbor till mig och brudarna och när vi kom hem stannade vi hos mormor och morfar och kollade på deras fiskar i deras fontän och på grannens fiskar också hehe nu ligger jag i sängen och inte gör då mkt skriv om ni har lust

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.