Sommarfin måndag med mins söta – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sommarfin måndag med mins söta

Heej på er !!
I morse vaknade jag kl 7 brukar gå upp 6 hehe så blev att skynda sig ganska mkt vi hade typ kemiprov och so sen åkte vi till Linde och gick och kollar i deras klassrum osv det var inte jätte kul men vissa saker var roliga så jag nästan skrattade ihjäl mig och så fanns det typ några snygga killar där Haha efter skolan så cyklade jag Amanda och Mathilda först till Wilma för att hämta min bodysplach men hon var inte hemma men tom va fast vi hittade den inte sen cyklade vi nästan hem till mig men utanför mormor och morfars hus stannade vi och fick rulltårta som va ny bakad gott var det sen cyklade vi hem och Mathilda till sig så kom Elin och vi pluggade på hemkunskapsläxan som är tills i morgon jättelänge sen åt vi lite glass gött vare när Amanda åkte hem cyklade jah och Elin till våran hemliga plats i frövi och åt hjärtchips och smultrondricka hihi sen hem duscha efter att ha typ haft Toms fötter i håret haha och nu ligger jag i sängen och pluggar mera

Puss och krm på er !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.