Konfirmation!! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Konfirmation!!

Heej på er !!
Idag har jag tagit konfirmationen det känns helt okeej faktiskt
Förts har vi fixat här hemma sen fixat mig själv och sen kyrkan vi träffades i församlingshemmet sen hade vi gudstjänsten jag bar korset och xerxes och Elin bar ljus vi redovisade om våra pärlor jag hade kärlekspärlorna sen sjöng jag aldrig ska jag sluta älska dig själv och så sjöng vi 3 låtar till med kören allt gick bra på slutet fick vi en bibel var hehe efter tig vi kort vid kyrkan sen åkte jag hem och där där var släckten osv jag och mamma hade gjort bröd pastasallad morotssoppa tomatsoppa egen potatissallad 3 olika sortes pizzor sen hade vi honungsmelon sallad som vi åt till efterrätt hade jag bakat 2 daimtårtor helt själv och så fick jah presenter oxå jättenöjd med dagen hihi mormor morfar farmor farfar gammelmormor Nicklas ullis mamma pappa mina Gina syskon Anton och Fanny sötis kusinerna Wilma livia och Filippa puss och tack för allt sen så alla mina underbara vänner på konfirmationen puss och puss alla bloggläsare en fin dag nu måste jag plugga kemi tror jag
Putsas och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.