BästaFredag lördag hihi – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

BästaFredag lördag hihi

Heej på er !!
I går var man i skolan som alltid vi gjorde smulpaj på hemkunskapen jag Amanda Elin o Hanna efter skolan var jah med Elin vi hade en helt underbar kväll först låg vi och solade båda somnade sen åt vi pizza efter de bakade vi chokladbollar sen åkte vi ut och plockade blommor åkte till lilla bron och tog lite kort osv osv …………
Efter de cyklade vi hem stannade vid kyrkogården och satte blommorna i minneslunden sen hade vi lite mys kväll och skrev upp lite saker vi ska göra innan vi gör i ett block det var skit kul vi gjorde drinkar åt vindruvor chips dipp o lite limegodis o Marabou kolor dom vanligt åt jag upp alla vindruvor hehe love it sen när det var mörkt ute gick vi ut och kröp in i hängmattan det var jättemysigt så såg man månen igenom (det är ingen vanlig hängmatta)
Idag cyklade jah hem ganska tidigt städade lite fixade med massor massor av mat till imorgon hehe och sen gick jag runt med papiljotter (stav) och testade hur kockarna blev kl 3 åkte jag till kyrkan och sjöng med kören på de andras konfirmation själv konfirmeras man i morgon det var jättefint osv jag satt med Josan o födelsedagsbarnet Amanda och kollade sen sjöng vi lite ibland hehe Matilda var med och var jätteduktig fast hon hade fått hjärnskakning min fina lilla vän nu sp ligger jag i sängen och pluggar inför alla prov kke blir att åka till Amanda i kväll beror på när mamma kommer hem annars blir st väl hemmakväkl med mer pluggande och i morgon konfirmation

Puss på er mina fina läsare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.