Första prao dagen på smultrångården – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Första prao dagen på smultrångården

Heej på er!!
Kom precis hem med bussen efter en helt fantastisk dag på smultrångården
Jag och Elin möttes vid stationen kl 9 tig bussen och var där till halv 10 sen dess har vi bakat och dekorerat hela dagen och mer blir det i morgon Eva har beställt 20 daimtårtor och vi har gjort 4 i dag och massa fler saker de som var där i dag har varit jättetrevligt både Helena och kunderna det blev verkligen lyckat att praoa där längtar redan tills i morgon när vi ska dit igen och det skulle inte vara några problem att stanna en timme till hehe när vi stog o väntade på bussen var det en häst som kom fram till oss hihi han fick oxå vara med på bloggen men en helt fantastiskt rolig dag med Bakning osv nu vet jag inte vad jag ska göra det återstår o se men nu har vi iaf torsdag lördag att se fram emot hoppas alla andra har haft det lika roligt som vi

Puss och kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.