Ledig dag picknick konfa – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ledig dag picknick konfa

Heej på er!!
Sov hos Elin och jag vaknade 8 hon vaknade 11 så jag gick upp och typ gick runt i huset och försökte sätta på deras tv som jag inte lyckades så bra med haha sen fixade vi oss och typ gjorde en picknick haha vi lindade in en pizza i Folie haha sen tog vi cyklarna och drog till Ica för att köpa proviva juice de är as gott hehe jag fick vakta sakerna utanför det var ad pinsamt och Elin fick hå in fast det var oxå pinsamt för henne för våran klass har prao och några var där hehe sen åkte vi ner till våran favorit brygga och hade picknick det var fint väder och helt underbart vi matade ankorna med våra pizza kanter sen cyklade vi till konfan och där jobbade vi om pärlorna osv vi ska redovisa om en varsin pärla på konfirmations dagen och jag har kärlekspärlorna hihi fett nöjd men lite nervös för ska sjunga en låt i kyrkan om kärlek glömt vad den heter hehe men nu ligger jag o pluggar hehe vi fick ta hem våra armband o dag med alla pärlorna hihi ja efter det cyklade jag til Elin och sen till mormor och morfar och åt våfflor med hjortron sylt och vindruvor och Melon godaste frukterna ever hehe mormor hade plockat tussilago oxå hihi första jag har sätt i år iaf på vägen hem såg jag att julgranen ute på gatan fortfarande ligger kvar haha typ dör kl halv 8 kom Fanny och mamma hem från Stockholm Fanny har varit på intervjuv till wild kids och så hade dom shoppat fick 3 nya bh ar och en jätte söt tröja från hollister över lycklig typ Fanny hade oxå shoppat fina saker hihi har hunnit med mkt i dag känner jag sen så läste jag på smultrångårdens blogg att det stog att i morgon kommer det 2söta tjejer och praoar hos oss det var ju kul att läsa vill säga till alla er i skolan som tänker dom skolkar !! ATT VI PRAOAR PÅ LÖRDAG IST FÖR IDAG hehe hm sen har jag och Fanny tagit ett bad oxå och nu ska jag städa måla naglarna och sen sova hehe
Hoppas vi ses på smultrångården öppet mellan 10-4 ligger på vägen till Örebro i sylta jätte mysigt café ,inredning och kläder i skor
Puuuuuussss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.