Bra måndag h – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bra måndag h

Heej på er!!
I dag har bi varit på bruket och praoat amanda sov hos mig och bi gick upp halv 7 och börja sminka isf iaf jag hehe och hon 7 kke fast vi började senare sjukt söt med min korv kudde är hon ju bara haha sen kom Elin på morgonen och jag sminkade henne lite oxå sen cyklade vi till bruket utan att hitta vi ringde halva klassen för att få hjälp men tillslut kom det en som jobbade där som vi fick hjälp av och han cyklade oxå hehe det var ad stort där jue men vi va framme före bussen sen var bi där en hel dag och det var ju helt ok iaf hehe vi fick typ gå runt och titta på allt osv och maten var tusen gånger godare än i skolan så fick vi mackor o dricka osv bär vi skulle hem höll jag o Elin på att inte hitta hem haha så vi åkte runt lite och sa heej till alla som jobbade där sen hittade vi utgången med en ad hög grind o allt men vi smet ut när en lastbil åkte ut haha sen när vi kom hem stack vi äppel juice och åt rosymackor med sylt på fett gött den fixade vi frisyrer på varandra och på Fanny hehe och sen åkte vi till Ica och mitt hår stog åt alla håll fett pinsamt för vi hade gjort det fult o allt hehe sen åkte vi hem till Elin och vi är typ helt slut så nu ska vi sova på en gång och så är vi lediga i morn eftersom vi hat PRAO på lördag ist för tisdagen hehe fårse vad vi gör vi kke ska dra te f bro eller så blir det Örebro det beror på humöret haha

Puss godnatt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.