Söndag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Söndag!

Heej på er!!
Idag vaknade kag kvart över 8 och gick upp o kollade på tv typ sen tog jag Fanny och wilma en promenad till farmor och farfar och skulle fika när bi var på väg dit mötte vi hennes mamma och David i bilden och då tig vi Ludde med oss hihi sötaste lilla hunden ever typ efter fikat gick jag hem igen och då kom mamma och hämtade mig och hon och jag gick en peomenad efter det lagade vi Marocko jag gjorde potatismos som blev jättegott hihi nu vet jag inte vad jag ska hitta på för nått hehe i kväll kommer iaf amanda o ska sova här för vi börjar sent o allt i morgon för vi har PRAO i morgon ska alla bara på bruket men alla andra dagar är vi på våra egna ställen och det ska ju bli så sjukt roligt hihi

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.