Blötta tjejer med snygga naglar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Blötta tjejer med snygga naglar

Heej på er!!
Ligger i soffan och chillar med Elin efter att ha målat hennes naglar i typ 1timne o 40 min men dom blev söta iaf och nu ska vi tjocka oss med chokladägg,sura nappar och fruxo typ favorit godiset som vi har gått o köpt på tempo i spöregn hehe fast vi var jätteblöta och gick o sjöng på massor med gamla låtar typ som Pippis sommar låt så var det några snygga killar i en bil som tutade och åkte typ förbi oss flera gånger när vi kom hem så typ tog vi av oss alla blöta kläder och hat typ pyjamas party hehe och så hat vi gjort egen glass det glömde jag nästan av vanilj visp daim och bit choklad fett gött lixom och nu ska vi sova i soffan haha och se på någon läskig Beck film eller mått kommer skita på mig typ
I skolan i dag har det varit helt okeej vi har typ sätt på film och på biologin och fysiken var vi bara 7 tjejer så det var ju nice hehe och så hade vi hemkunskap med vikarie typ kaos haha ägg kastning morot och ärt kastning osv men resultatet på tallriken blev iaf bra så om ni indrar vad det är för nått så är det panerad fisk potatis mos och morötter som jag o pontus har gjort så fick vi självklart gå ut med den där snuskiga soppåsen haha intressant förstår jag haha jao

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.