Lovley – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lovley

Heej på er!!
Har precis tagit ett varmt o mysigt bad efter den här dagen med sura lärare och elever hoppas det blir roligare i morn efter skolan fick vi hem till Elin la oss i sängen och bara slappa den cyklade jag o amanda till Ica o köpte blåbär och vaniljsås Och Elin började göra pajdeg hehe de blev en fin blåbärspaj som jag aldrig hann smaka för kl 6 gick vi till konfan på föräldrarmöte om att vi ska åka till Estland med konfan vi får väl se om det blir kul men jag är så flygrädd så det finns inte börjar böla varje gång hehe och i sommar ska vi åka med familjen till Paris och Grekland också men det ska såklart bli kul förutom flygningen aja iaf så cyklade jah o mamma hem efter det och jag tig ett bad direkt efter att det har brunnit i skolan 2 dagen i rad eller ah utanför det blev med i na mordbrand på fröviskolan tur att alla överlevde iaf men vem vet man kke luktade rök för va ju inne i det klassrummet och sen då spreya någon nån snuskig killparfym utanför vårat klassrum brukar gilla doften av killparfym men den där lukta blää så ett bad med mitt älskade badskum som luktar rosenknopp och håret dränkt med silkesdroppar och hårinpacking + ny rakade ben åh känslan när dom är helt silkeslena och man ligger under en filt …
Helt lovely jue

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.