Therese Wickman

MAN FÅR PASSA PÅ ATT LEKA!

Lördag och solen skiner, underbart!

 

Ellah har haft en kompis som sovit över här inatt och nu har dom två plus Kidh tagit en kort promenad bort till kiosken för att köpa en varsin glass. Själv passar jag på att jobba en stund med det viktigaste medan Matheus sover middag..

När han vaknar funderar jag på om vi inte ska ta en promenad runt naturreservatet här där vi bor. Blir så lätt att jag fastnar här inne annars, tvättar, plockar, diskar, ja ni vet. Allt annat som aldrig tar slut 😉

Frisk luft och röra lite på sig är aldrig fel..

 

Ni är flera som frågat om jag efter jag tog ut min Spiral i Måndags redan kan känna någon skillnad, och ja , det gör jag..

Jag känner mig lättare i kroppen på något vis, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Fick menstruation direkt och det har jag inte haft sedan jag satte in den och det var som om nu fick kroppen vara sig själv, precis som den ska vara utan massa hormoner. Tror den mår bäst så..

Känner också redan mer glädje, inte alls lika nere och har redan på dessa dagar fått längre tålamod igen 🙂

Känns skönt att jag redan märkt skillnad, och större skillnad med tiden kommer det säkerligen då bli.. <3

 

 

Ger mig tid, mer och mer under denna ledighet och med mindre arbete att släppa på alla måsten här hemma för att bara sitta ner, leka och strunta i allt annat.  Har ofta dåligt samvete över att vardagarna bara flyger förbi, när jag hämtat hem lilleman och när man vill ha den där stunden för att leka och mysa så är det allt som oftast massa andra saker som ska göras, ni vet, laga middag, hjälpa till med läxor, köra till aktiviteter mm och sedan är det plötsligt läggdags..

Så, detta lov och med allt som blivit inställt så har jag lovat mig själv att leka mer <3

 

Hoppas du får en fin lördag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.