Therese Wickman

Furuviksparken!

Kom på att jag helt glömt bort att skriva om vår helg uppe i Gävle & vår dag på Furuvik!

 

Planen från början var att vi skulle åka hela familjen, men sent Torsdag kväll bestämde vi att jag åker själv med barnen i stället. En helg från varandra kanske var precis det vi behövde & då fick Constantin också chans att vila efter långa & sena kvällar på jobbet.

 

Resan upp gick bra, vi åkte direkt efter barnens Ridskola på Fredags eftermiddagen & stannade till längst vägen för att äta middag. Framme vid Gävle checkade vi in på Clarion hotell Winn, där har vi bott dom senaste 5 åren vi gått på premiären av Furuvik. Älskar verkligen det stället! Stora rymliga familjerum. trevlig & tillmötesgående personal, stor inomhus pool & helt amazing frukost..

 

På lördagen checkade vi ut efter en lång frukoststund & for i väg till Premiären av Furuvik. Tror detta är femte året vi blivit Inbjudna & under en sådan här dag blir vi bjudna på Inträde, får åkband, lunch, tivolihäften som innehåller popcorn, glass, dricka samt några spel..  Detta är så himla uppskattat, annars hade jag inte haft råd att ta med barnen på sådana här saker, Absolut en stor fördel som kommer med mitt arbete & något jag påminner barnen att vara tacksamma för.!

Vår dag var underbar & det gick bra att vara själv med alla 3 barnen. Man gör lixom det bästa av situationen. Visst hade det sett annorlunda ut om vi var två vuxna, då hade man kunnat åka karuseller tillsammans med barnen b.l.a, men det viktigaste för mig är att se att barnen har kul & att dom får ut det mesta av sin dag & det gör mig så varm i min bröst.

Jag satt fint där med en sovande Matheus i vagnen medan dom stora barnen åkte karusell efter karusell.

Vi spenderade helt klart flest timmar på Tivoliområdet. Det är så himla bra, det har dom verkligen lyckats med!

 

Efter en hel dag i Parken, 10 timmar för att vara exakt gick vi en kort slinga till Furuvikshavshotell för att checka in & avnjuta en fantastiskt god 3 rätters middag. Barnen träffade några kompisar & spelade spel en stund innan vi gick upp på vårt hotellrum & somnade som klubbade sälar. Hann se John På Eurovision, sen sov vi till efter 8 dagen efter. Så välbehövligt!

 

Havshotellet hade underbar utsikt & utsökt middag, tyvärr tyckte jag rummen var lite trånga när man kommer som familj med b,l.a en barnvagn & det fanns varken vattenkokare eller mikro i rummen vilket gör det svårt för en barnfamilj som kanske behöver värma välling under natten. Hotellet var ju nyöppnat & även personalen hade varit på sin chef om sådana här viktiga ”småsaker” så förhoppningsvis kommer det finnas på rummen inom snar framtid.

 

 

Har du besökt vackra Furuvik förr? En av mina favoritplatser i Sverige om jag ska vara ärlig?

Puss & kram

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.