Therese Wickman

NU ÅKER VI TILL DUBAI…

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Lindex.

 

Hej & God morgon!

Vet inte om Matheus känt på sig att vi ska åka idag, för igår var han supergosig hela dagen & det händer typ aldrig. Natten kan vi dock skippa at prata om, det har varit den värsta någonsin tror jag. Två väldigt trötta föräldrar idag & vem vet, kanske gjorde han det med flit så jag ska ha det lättare att åka idag 😉

 

Vad roligt att ni är så många som frågat om Matheus nya kläder på instagram. Visst är dom fina?

Jag är extra svag när det kommer till gult & speciellt på Matheus i och med att han har så mörka drag så pasar gult så fint på honom..

 

Kläderna kommer från Lindex allihopa & är helt klart min favoritbutik just nu när det kommer till kläder för Lilleman.

Du hittar kläderna & alla bedårande vårnyheter HÄR!

 

 

Nu ska vi packa in allting i bilen för att sedan fara iväg mot Arlanda, men först ska vi stanna till hos Matheus gudmor som snällt kan passa honom så Constantin smidigare kan köra upp & lämna oss på Arlanda.

Vi hörs senare från Dubai.

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alma

    Har han fått bruna el blå ögon? Tycker fortfarande att det är olika på olika bilder! Min son hade bruna ögon när han föddes och har fortfarande det!❤️

    1. theresewickman

      Var det så alltså? Jag & Constantin undrade om det kunde vara något med månen då vi alla tre sov jättedåligt. Matheus var inte ledsen utan snurrade & kunde lixom inte sova bra. Det kan förklara saken ?