FÖR OCH EFTERBILDER, VILKEN SKILLNAD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FÖR OCH EFTERBILDER, VILKEN SKILLNAD!

Hej vännen!

 

Lämnade Matheus på förskolan vid 9:30 idag och det är så roligt att se hur mycket han älskar sin förskola och hur trygg han känner sig där. Varje dag vi går dit så har han oftast nappen i munnen men så fort vi kommer in på Förskolegården så tar han ut nappen och ger den till mig, pussar mig hejdå och går iväg med ett leende på läpparna <3

I går blev han ledig, helt oplanerat. Jag har som ni kanske vet försökt klippa Matheus ett par gånger hos frisören och varje gång har vi behövt gå där ifrån med en envis unge som skrikit i protest.

Så hörde min moster av sig i Måndags kväll och sade att hon kunde göra ett försök. Hon har arbetat som frisör, dock för över 20 år sedan, men kunskaperna sitter ju kvar. Vi pratade nämligen i helgen om att vi skulle försöka göra ett försök på hemmaplan, hemma hos min mamma där jag skulle kunna smyga undan då jag tror att det skulle kunna gå bättre med Mormors närvaro i stället, vilket det gjorde, så nu är han nyklippt min lilla kille..

Tänk att han fyller 2 år på Fredag? Två år som gått så himla fort.

Ska redigera massa bilder idag, svara mail , kontakta företag och lägga upp planering inför kommande arbeten. Känns som om det börjat lätta upp med lite samarbeten för mig och jag har faktiskt bokat in 3 stycken under gårdagen inför Maj månad. Känns betryggande och väldigt roligt. Hoppas ni ska uppskatta dom..

 

Hur söt är inte denna unge då? Visst blev det skillnad 🙂

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och sätta fingrarna i resterande arbete innan lilleman ska hämtas hem och passas av Morfar och hans fru en stund idag, så jag smidigt kan ta med Ellah till Stallet . Är så enormt tacksam för min familj som ställer upp när det kommer till Matheus eftersom hans Pappa inte är så närvarande.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.