ORON TAR ÖVER VISSA DAGAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ORON TAR ÖVER VISSA DAGAR!

Hej fina du!

 

Redan Onsdag? Vad hände där? Jag hann bara blinka och så hade halva veckan redan gått.

 

 

Haft ett par dagar av oro. Mycket som händer just nu b.l.a mycket med företaget och att jag i dessa tider har extremt svårt att få arbeten. Corona stoppar det mesta och som egen företagare kan jag heller inte ta ut vabbdagar från försäkringskassan när jag är hemma och vårdar barnen eller luta mig mot en a kassa under den tuffaste tiden.

I detta får man sig en törn rent personligt, Jag vet att det är så för dom flesta i min bransch, men på något konstigt vis tar man åt sig lite personligt av det ändå, Låter det rimligt? Man känner lite, varför vill ingen arbeta med mig längre…?  Man får en dipp och känner en del oro och frågar sig själv, när vänder det, kommer det vända?

Jag hade så mycket planer inom företaget detta år. Hade flera fotojobb inbokat på förlossningen samt ett flertal Event att fixa åt företag. Men allt har bara stannat upp, som för dom flesta, jag vet.. Vissa dagar är jag positiv och känner jag att allt kommer ordna sig och bli som planerat så småningom, medan vissa dagar tar oron över. kanske mest eftersom jag är ensam om att försörja min familj <3

 

I lördags kväll, var det bara jag med god mat och en mysig film från soffan.. <3

 

Hoppas du får en fin vecka och trevlig Valborg i morgon trots omständigheterna.

Puss & kram

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Ja fy nu är de tuffa tider. Driver själv massageverksamhet och de minskar tydligt.. Som tur är har jag min onlineshop där folk handlar ifrån och samtidigt stöttar. De ända jag gör är att marknadsföra den, resten sköter partylite. Kika gärna in den och se om de kanske skulle passa dig också?
    https://sofielarsson.partylite.se/

    Just nu kostar de 10kr att få egen shop bara man har f-skatt!!