HAR JAG BÖRJAT DEJTA NÅGON? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAR JAG BÖRJAT DEJTA NÅGON?

Godkväll vännen. Klockan har precis passerat 22:00 och jag som brukar vara trött vid den här tiden funderar på när eller om jag kommer somna inatt. Jag somnade nämligen när jag nattade Matheus och även om det bara var för någon halvtimme så har jag sedan så svårt att bli sovtrött.

Någon mer som somnar under nattning och själv sedan somnar alldeles för sent?

 

Får ganska ofta frågor angående mitt dejtingliv och om jag har träffar någon?

Mitt kärleksliv verkar ha intresserat många utav er och ni är många som gärna vill hålla er uppdaterade på den fronten.

Är ledsen att göra dig besviken, men jag dejtar ingen.

Har dock kommit till den där punkten när jag saknar att kramas, ligga någon nära och ha någon att skratta ihop med… Men det är inte samma sak som att vara redo att träffa någon. Känner också, Vart när och hur skulle detta ske? Har mina barn varje dag förutom varannan helg och då är oftast dagarna fulla utav annat.

Inte så att någon knackar på dörren och ber om en dejt direkt och jag själv är ju aldrig ute bland folk, så att finna någon att möjligtvis börja dejta känns ganska långt bort just nu 😉

 

Nu ska jag krypa ner i soffan, kanske leta rätt på en film och sedan krypa ner bredvid en av killarna i mitt liv, min lilla apunge Matheus <3

 

Sov gott!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.