Therese Wickman

NÄR MAN SPENDERAR MYCKET TID HEMMA!

I annonssamarbete med Zcooly

 

Hej fina du, har du haft en bra dag?

I förra veckan var det första hela veckan som Kidh gått i skolan. Han var ju hemma i flera veckor i och med att man ska stanna hemma vid minsta lilla symtom. Fortfarande vet jag inte om han haft halsont om mornarna på riktigt eller om det var en grej han körde med för att få vara hemma eftersom han vet att vid minsta lilla symtom så får man inte gå ut. Någon mer med barn som försöker få stanna hemma?

Under tiden han var hemma blev det extra mycket spel på paddan, mycket tid vid Zcooly och där känner jag mig verkligen trygg i att han ändå spenderar meningsfull skärmtid.

Barnen spenderar oftast alltid ett par kvällar i veckan, Kidh oftast mer vid spelet Zcooly.  Är glad och önskar så mycket att något sådant här spel fanns när jag var yngre, för var det något jag hade svårt för i skolan så var det med Matten ..

Med Zcooly hade jag säkerligen hängt med bättre och sluppit ett IG 🙈

Dom flesta av er vet säkert vad Zcooly är vid det här laget och ni vet säkert också att mina barn är väldigt förtjusta i spelen.?  Kanske använder ni också er av Zcooly hemma?

Men för er som inte hängt med när jag berättat om Zcooly tidigare så ska jag försöka förklara så kort som jag kan 😊

Zcooly är ett spel för barn mellan 5-12 år och som innehåller 10 olika lärande spel där ditt barn övar på ämnen inom Matematik på ett roligt vis.. Spelen är framtagna utav erfarna pedagoger och som följer skolans läroplan  👍

Hör man ordet matematik och blir genast uttråkad eller får obehagliga känslor? Då bör man verkligen ladda ner Zcooly, för här får du bara positiva erfarenheter kring Matematik .

Med koden theresewickman får du just nu prova Zcooly helt fritt under en hel månad. Ingen bindingstid så du behöver inte vara rädd att signa upp dig. Utan ta månaden åt att prova på, se vad ni tycker och lägg skärmtiden på något meningsfullt 💗

 

Du hittar zcooly här !

Önskar dig en fin fortsatt helg💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.