Therese Wickman

HÄRLIG START PÅ HELGEN!

Hej vännen och Hej ljuvliga lördag!

Barnen är inte hemma i helgen och inatt sov jag nästan 12 timmar. Har nog inte hänt sedan jag var tonåring 🙈

Istället för att drabbas av stress över allt jag tänkt göra under helgen så försöker jag intala mig att jag och min kropp förmodligen behövde den där sömnen.

Har svårt att komma igång idag känner jag. Sitter kvar med min kaffekopp framför Tv:n, svarar lite mail och tänker hela tiden att bara fem minuter till, sen drar jag igång. Tror det gått en timme sedan jag först tänkte så 😂

 

Planerna för dagen är att fixa iordning på baksidan, tvätta upp flera maskin tvätt, köpa en ny laddare till datorn så jag kan skicka fakturor till företag och skriva ut sista papperna till deklerationen  ( har beställt en för över en vecka sedan som ej kommit hem).  Ska träffa min lilla guddotter och redigera bilder efter en fotografering.  Men först, en dusch 💗

 

Igår innan barnen åkte för pappahelg hade vi besök utav Linn och hennes dotter Tindra. Vi hängde på baksidan och firade in Fredag och helgen med en gottetallrik.


 

Hoppas du får en fin helg, nu tänkte jag faktiskt ta en dusch och se till att bocka av dagens to do..

Puss och kram 💗


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.