Therese Wickman

ÅRETS FÖRSTA DOPP!

Hur underbart väder bjuds vi inte på just nu?

Känns skönt under dessa tider att man iallafall kan spendera mer tid utomhus ?

 

Med hjälp av barnen satte vi ihop en pallkrage på framsidan och sådde lite ängsblommor. Får se om det ens kommer ta sig ?

Idag eller imorgon eftermiddag tänkte vi få upp en till på baksidan där barnen vill odla lite grönsaker. Misstänker dock att lilleman kommer rycka upp plantorna så fort dom börjar komma upp, om det nu kommer några. Men vi har sagt att vi ger det ett försök och förhoppningsvis kan hans klåfingriga små händer låta dom vara ☺️

 

Flera eftermiddagar i rad har det varit höga temperaturer på vår baksida. Har det visat 20 grader i skuggan kan man bara tänka sig värmen som blir här bak med solen och luften som står still. På somrarna kan det bli mot 40 grader här bak .. Underbart och hemskt på en och samma gång ?

 

Två dagar i rad har nu Matheus fått plaska en stund i den lilla badbaljan. Har fyllt på med varmt vatten innefrån och som han njutit. ?

 

 

 

Ser fram emot många lata dagar på vår baksida i sommar. Med tanke på att dom flesta utav sommarens planer inte lär bli av så lär det blir extra mycket tid här ?

 

Ha en fin dag. Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.