Therese Wickman

VI KAN NUMERA DELA!

I annonssamarbete med Scorett

 

Vet att jag fick höra många gånger när jag var gravid med Ellah att jag skulle ta tillvara på tiden när hon var född, för livet skulle tydligen gå mycket fortare när man fick barn..

Tänk att det verkligen stämmer in så bra. Innan jag fick barn tyckte jag livet och dagarna gick ganska långsamt medan nu kan jag bara blinka så har flera år redan gått. Är inte det underligt?

 

Min lilla Ellah är inte så liten längre, hon är bara 10 cm kortare än mig och har samma skostorlek som mig numera.  Kan vara praktiskt i och med att vi kan dela skor, men också en nackdel då hon kan ha gått i väg till skolan med ett par skor jag själv tänkt använda under dagen 😀

 

Scorett har fått in mängder utav nya skor nu när vi närmar oss våren med stormsteg.

Bilderna i kollaget här ovan länkar jag här —-> Beiga låga skor, Leopardskor , Vita skor med högt skaft, Svarta låga skor, Beiga högklackat , Vita skor med brun detalj, samt Bruna lågskor med knut.

 

Beställde hem ett par sneakers och tanken var att jag skulle använda dom men Ellah blev förälskad och har använt dom varje dag sedan skorna kom hem på Posten. Dom svarta bootsen jag beställde i samma veva har jag dock fått behålla själv då hon tyckte dom var lite tantiga sade hon. Själv älskar jag dom. Tycker dom är riktigt coola. Båda skorna är av märket Dasia och jag tycker just det märket har så himla fina skor och jag har alltid varit nöjd med hur dom känns och sitter på foten. Kika efter själv HÄR.

 

Just nu får du 15% rabatt på alla skor av märket Dasia, gäller både online och i butik med koden THERESE15

 

 

Önskar dig en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.