Therese Wickman

HALLOJ FRÅN FIXARSTUGAN!

Lördag och idag tog jag en rejäl sovmorgon. Vakande först upp vid kl 8, men valde att somna om, så skönt!

 

Låg sedan kvar länge i sängen och drog mig innan jag klev upp strax efter 11.

Kom hem ganska så sent i går, strax efter ett på natten. Först var jag hemma hos min bror på födelsedagsmiddag, även barnen var med dit så jag hann umgås och pussa på dom såhär en barnledig helg 🙂  Efteråt åkte jag och en väninna hem till en annan vän som mått lite dåligt. Vi ville överraska och visa att vi alltid finns där som stöd och där blev vi kvar till mitt i natten <3

 

Har precis druckit kaffe och betalt räkningar, så nu är jag redo att fortsätta mitt rensande och fixande här i hemmet.

Hoppas på att hinna bli klart med allt innan barnen kommer hem i morgon. Det skulle vara så befriande att ha alla förråd rensande och ha ett städat hem.

 

Ni är flera som önskar mig förklara  vad som menas med plusbarn, så jag tänkte att jag i nästa vecka delar lite mer fakta om det <3

 

Önskar dig en fin helg, vi hörs senare,!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.