KIDH FICK BESÖKA LÄKAREN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KIDH FICK BESÖKA LÄKAREN!

Söndag och strålande  sol även idag här i Örebro. Hur underbart?

I går var det jättefint väder men vi kom inte ut på hela dagen i och med att Kidh var varit så pass sjuk. Men idag mår han mycket bättre så efter att Matheus vaknat från sin middag så tänkte vi ta en lugnare promenad runt naturreservatet här där vi bor. Känner att frisk luft skulle göra gott för oss alla, inte minst mig.

 

Kidh blev superdålig i Torsdag och under fredagen fick han en tid till doktorn på vårdcentralen. Jag misstänkte att han åkt på samma skit som jag hade för ett par veckor sedan då jag kände igen varenda symptom och hur han förklarade smärtan i halsen så jag kände det var viktigt att han fick en tid innan helgen.

Väl på plats räckte det med att läkaren tittade i Kidhs hals för att bedöma att det var bakterier och han fick antibiotika utskrivet på en gång. Nu ett par dygn senare är han som sitt gamla jag igen. Så skönt att se.

Så jag tänker att Kidh får stanna hemma ett par dagar till medan Ellah och Matheus får återgå till skola och förskola som vanligt. Planen var att ha Matheus hemma om Kidh skulle fortsätta vara sjuk utan någon diagnos, men nu när vi vet var det är och Kidh är frisk igen så känns det bäst att låta Matheus gå och vi fortsätter våra rutiner tills det möjligtvis blir besked om något annat…

Här i Örebro är det än så länge ganska lugnt med Corona. Sett att det är värst i Stockholm. För er som bor där. Hur tänker och känner ni?

 

I går överraskade jag barnen med Bananpannkakor till frukost, sedan spenderade vi dagen inomhus. Jag skruvade ihop möbler, skapade mer kaos i hemmet och vi mös framför en film mot kvällen.

 

Hoppas att du haft en fin helg.

Är ni friska?

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Där jag bor är det ett par stycken som varit/är dåliga i Corona. Vi får inte lämna på förskolan om ett syskon/förälder har symtom. Oavsett diagnos. Trodde det var så i hela Sverige!? Men jag kan ha fel 🙈
  Hoppas Kidh kryar på sig snabbt!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tyvärr är det inte så i Sverige. Utan man ska lämna dom som är friska, hur konstigt är inte det? Jag valde att hålla alla hemma tills jag visste var det var för fel på Kidh innan jag idag vågade skicka iväg Matheus till Förskolan..

   KRAM

 2. Bella med familj i Västerås

  Här i Västerås är det ganska lugnt på corona fall. Tror vi har 16 fall och sen har vi säkerligen en himla massa som inte fått diagnosen corona. Jag lever som vanligt och försöker ställa upp på våra affärer så inte dom drabbas. Jag känner mig inte rädd för corona men OM jag skulle få det så skulle det vara en självklarhet att isolera mig. Men än så länge gör jag samma sak som innan viruset fick fäste i vårat län och jag tror att det är bra. Det sjukaste jag såg igår var hela ikea restaurangen som låg helt öde men annars så var det ganska bra med folk i gallerian