HANDLA BEGAGNAT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HANDLA BEGAGNAT!

Godkväll!

 

Checkade precis in på hotellet. Kröp ner i hotellsängen nästan direkt och här kommer jag nog spendera hela kvällen framför arbete och med något gott att äta. Har bokat rummet hela dagen även i morgon så jag kan sitta ostört och arbeta härifrån. Inget högtryck på hotellnätter just nu i och med att dom flesta reser i arbeten och mycket som blivit avbokat så det var inga problem att få behålla rummet…

Tidigare idag över lunchen så svängde jag förbi på en Second hand butik här i Örebro.

Har senaste året blivit så förtjust i att fixa DIY projekt men också att handla begagnat.

Hittade små söta påskägg som ska hängas i påskriset jag tänkt hämta in i helgen men också kaffemuggar och en vas. Kaffemuggarna kostade bara 14 kr styck med fat och vasen 50 kr. Det kan man lixom leva med 😉

 

 

Brukar du handla begagnat?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lissel

  Sen barnen kom har vi handlat mycket begnagnat, kläder och prylar till deras rum! Perfekt då barngrejer i små åldrar knappt är slitet 🙂

 2. Sanna

  Ääälskar o handla begagnat! Både saker o kläder till barnen, kläder till mig o grejor till hemmet. Tycker dock det finns för få butiker här i Uppsala, el så är det jag som inte hittat alla än 🤔 Nån Uppsalabo här inne som har nå tips? Vet Erikshjälpen, röda korset, återbruket o helping hand.
  Åh, sånna där koppar hade min farmor o farfar när jag va liten!😍

 3. Vickan

  Åh! Kaffekopparna kommer från Arabias serie Ruska, den hade vi hemma när jag var liten. Finns även matserviser och syns inte sällan på loppis, så perfekt om du vill köpa på dig fler delar 🙂
  Jag handlar också jättemycket begagnat, man får ofta väldigt mycket kvalitet för pengarna, saker som hållt i 50, 100 eller 200 år håller ofta länge, länge till, medan mycket att det som produceras idag är gjort för att hålla betydligt kortare tid (tyvärr!)