Therese Wickman

VI HAMNADE PÅ AKUTEN!

Godkväll!

 

Har du sett andra chansen i Mello nu ikväll?

Vi har precis sett klart och Ellah somnade innan hon hann se vilka som gick vidare. Matheus som fick stanna uppe längre i dag somnade även han i soffan. Mysigt att ha ungarna sovandes bredvid mig medan jag tittar på film. Kidh sover hos sin Pappa i helgen, Ellah också, men kom hem nu i kväll med ont i magen och då vill hon helst vara nära mig. Hon är i en känslig ålder nu och med puberteten på de och då har jag märkt att hon tyr sig extra mycket till mig <3

 

Planerna för dagen var att jag och Matheus skulle hem till några vänner på Brunch. Innan vi skulle dit tänkte jag att jag går och lägger mig tillsammans med Matheus för att sova middag. Jag var supertrött och annars brukar jag inte ha den möjligheten då dom större barnen brukar vara hemma. Men strax innan vi skulle gå och lägga oss skär Matheus sig på en grillkniv. Han hade gått och hämtat en kniv i lådan för att dela ett Äpple, precis så som han sett att dom gjort på förskolan och slant med kniven så han körde kniven rätt i mellan två fingrar. Han blev bara ledsen en kort stund och blödde knappt så fick en chock när jag såg att såret var ganska så djupt.

Vi fick byta bort sovstunden och brunchen mot en dag på akuten i stället.

 

Doktorn tittade på såret, jag tvättade rent och sedan limmade dom igen såret.  Hon sa att det skulle läka fint men att det är bra om Matheus inte badar under den närmsta tiden så inte limmet öppnar upp såret igen..

Man behöver ögon i nacken på den där lilla snabba ungen <3

Efter besöket på sjukhuset hann jag knappt sätta in honom i bilen innan han somnade. Förstår att han var helt slut, han somnade flera timmar senare mot vad han brukar göra när han sover middag..

 

 

Hoppas att du haft en fin helg än så länge!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej! Tur det gick bra ändå ❤️ Vi har dock barnlås på alla lådor i hela köket! Sambon var inte så road när han skulle skruva dem på alla 20 lådor men så värt det för har barn som snart blir 2 och 4 år ❤️ Så finns ingen risk de får tag i något från köket utan att någon tagit fram det ?

  2. Ulrika

    Hej du verkar tar o våra barn verkar ha samma symptom!??♥️Skulle vara kul om ni ville komma hälsa på o sovplats finns hör middag frukost med kan vi testa nya baren på mirum gallerian du är verkligen välkommen hem till oss ha är lätt o möra säger underbar som välkomnar alla❤️

  3. Jenka

    Skönt att det ändå gick bra med honom ?? Då är de kanske bäst att ha knivarna högt upp, risken finns kanske att han då klättrar upp på bänken ?
    Stackars honom??❤ Så skönt han sover på bilden? ❤ Härligt att ni fick en mysig kväll. Hoppas ni får en bra dag imorgon! ❤ Du är en fantastisk mamma ❤

    1. theresewickman

      Ja det känns bra 🙂

      Alla köksknivar mm är redan utom räckhåll, eller egentligen är ingenting utom räckhåll för Matheus, han löser det alltid på något vis, men dessa knivar låg högst upp i lådan då det är vanliga ätbestik. Tänkte dock inte på att även en sådan kniv kan ju var riktigt vass,, Tack fina du!

      KRAM <3