Therese Wickman

JAG HAR SAGT UPP MIG!

Godkväll fina du!

 

Har precis skickat in dagens sista Utkast till ett företag och det känns skönt att kunna bocka av det på to do listan.  Nu tänkte jag ta en läsk och se på senaste avsnittet av Hamilton innan jag kryper till sängs.

 

I går var jag in till min Chef för att säga upp mig och för att skriva på uppsägningspapper. Har haft en del ångest och oro över att kanske gå tillbaka till arbetet men beslutade innan Jul för att jag kommer säga upp mig när tjänstledigheten började lida mot sitt slut och det var precis vad jag gjorde i går.

 

Innan jag gick hem på mammaledighet så arbetade jag bara med mina sociala medier som ett sidoprojekt och det gav mig en extra inkomst medan det var min fasta anställning på Förskolan som gav mig min huvudinkomst.

I samband med min mammaledigheten med Matheus beslutade jag mig för att testa att köra detta fullt ut, så jag startade upp mitt företag och körde på helt enkelt. Det har gått över förväntan och jag trivs så enormt bra med att vara min egna. Att själv kunna styra över sina tider, kunna vara hemma varje fredag med Matheus, slippa stressa på mornarna och ha fördelen att alltid vara hemma när barnen kommer hem från skolan och låta Matheus gå kortare dagar på Förskolan.

Visst är det mycket jobb, den tiden jag tar bort mitt på dagen för att baren ska få kortare dagar tar jag ikapp både kvällstid, nattetid och på helgerna. Men i det stora hela älskar jag att hålla på med något som får mig att må bra.

Äntligen slipper jag Söndagsångesten som alltid inföll sig på kvällen när en ny arbetsvecka väntade…

 

Jag har så mycket andra planer framöver med mitt företag. Jag ska omvandla min enskilda firma till ett Aktiebolag, gå några fotokurser och ägna mer tid åt att fotografera och hjälpa företag att växa på sina sociala medier. Jag ser att mitt företag kan växa och inte bara stanna vid mina egna sociala medier och jag tänker prova mina vingar. Livet är för kort för att gå runt och inte trivas på sitt arbete.

Vad jag gör om ett par år har jag ingen aning om och vill heller inte planera så långt framåt. Jag vill trivas, här och nu och så länge jag kan försörja mig och min familj så går jag på min magkänsla…

Tack för all pepp ni skickat, ni är bäst!

 

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Åh vad härligt, lycka till! Drömmer också om att kunna jobba med något eget, är upp över öronen trött på allt vad knäppa chefer och arbetskamrater heter, samt den där söndagsångesten du skrev om. Gillar inte tidiga morgnar när alla är trötta och griniga. Skulle vilja kunna styra min dag själv och jobba då när jag känner mig som effektivast.

  2. Örebromamma

    Livet är för kort för att inte göra det man känner känns rätt (om man har möjlighet) man vet aldrig vad som händer.
    Har en liten hemlig dröm om att oxå bli influenser & själv kunna styra sina dagar, i den mån det går. Har nog dock inte tillräckligt intressanta dagar 🙂 🙂
    Så kul att följa ditt konto & se att det inte bara är en själv som har saker upp över öronen ibland 🙂