Therese Wickman

SOM EN HELT ANNAN UNGE!

Hej vännen!

Vilken kanonväder vi bjuds på här i Örebro. Knallblå himmel och strålande sol. Hur underbart? Hoppas att du har samma väder där du bor..

Jag som känt mig ganska låg, sliten och helt utmattad i flera månader kände i morse redan stor skillnad på måendet. Jag vet att det varit ganska mycket i mitt liv sista tiden, men i kombination med det gråa, regniga och blåsiga vädret så gissar jag att måendet för många blivit sämre? Att man känner sig lite deppig och energilös per automatik?

 

I helgen har jag och Matheus varit själva. Ellah kom hem i Lördags kväll och sov kvar över natten men annars har det mestadels bara varit vi två & jag måste säga att han upplevs inte alls lika krävande som han lätt annars kan göra med huset full av sina syskon? Kanske känns det bara lättare för att jag bara har ett barn att anpassa mig till, jag kan skippa att laga mat och göra det enkelt för mig genom att värma lite rester osv eller så trivs han helt enkelt bättre när han får 100% uppmärksamhet 🙂

Hela helgen har varit supermysig även om jag fick ryck att möblera, rensa och måla Matheus lilla kök i stället för att bara vila som jag kanske hade behövt. Men det är samtidigt så typiskt mig. Jag kan bli mer stressad av att inte ta tag i saker än att bara vara utan att göra något alls 🙂 Men jag har ändå hunnit med några lugna kvällar i soffan med god mat, snacks och serier så jag har fått lite av allt. En bra helg!

 

Hoppas att din helg också har varit bra?

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej! Låter som en bra helg, me mkt blandat!? Du har säkert fått den här frågan flera hundra ggr o svarat på den, men ljuslyktan under fönstret, vart är den ifrån??