Therese Wickman

KÄNNS TRYGGT MED EN DOKTOR SÅ NÄRA.

I annonssamarbete med Doktor.se

 

Hej fina du.

Jag antar att jag inte är den enda, även om jag lever ensam som har svårt att få tiden att räcka till?

 I år har jag blivit bättre på att sänka kraven på mig själv och faktiskt ta till lösningar som underlättar för oss och vårt livspussel. Som ni kanske kommer ihåg har jag börjat med masskasse direkt till dörren, det har underlättat otroligt mycket. Jag sparar värdefull tid som jag annars lagt i butik med tre barn,  på att leta upp recept, planera middagar osv, nu är allt redan förberett och kommer enda fram till dörren. Hur underbart?

Något som jag också använder mig mer och mer av är appen doktor.se . Känns som om det är dom jag vänder mig till numera i första hand i stället för att strula om tid hos vårdcentralen som kan ta flera veckor. Det känns tacksamt att ha en doktor så nära till hands. Kan vara en av dom bättre fördelarna med dagens teknologi.

 

 

Det känns tryggt att man kan använda sig utav doktor.se vart man än befinner sig och att dom har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Kan ju vara det bästa? För hur många gånger har man inte sent på kvällen eller kanske till och med mitt i natten velat ha råd och hjälp från en doktor?

För mig som är ensam med barnen har doktor.se underlättat väldigt mycket. Har du provat?

Om inte så kan jag rekommendera dig att ladda ner appen i din mobil. Du ska inte ansöka om vård om du inte behöver, men det kan vara skönt att ha appen på telefonen för att se hur den fungerar och ha den tillgänglig vid behov.

Visste du att du också kan träffa legitimerade psykologer via appen?

 

 

Såhär kan det se ut inne i appen. Tydligheten gillar jag och jag kan dessutom lägga till alla mina barn.

 

 

 

 

Hoppas du får en fin fortsatt dag och att ni klarat er från Vabruari.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.