ÖREBRO BÄSTA SEMLA 2020! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÖREBRO BÄSTA SEMLA 2020!

Godkväll vännen!

 

I dag har alla barnen fått vara lediga & nu ikväll är det nog första gången jag får chans att sätta mig ner ordentligt. Fullrulle från morgon till kväll, är helt slut!

Varit hos tandläkaren, iväg på ärenden, städat här hemma mm, listan kan göras lång 🙂

 

Som ni kanske kommer ihåg så var vi iväg både igår och idag på besök hos några utvalda fik här i Örebro för att vara med och testa fram Årets Semla här i Stan. Var ett riktigt roligt uppdrag och jag hittade några nya favoritfik som jag tidigare aldrig hade besökt.

 

Dom fik som vi besökte var Stadsträdgården, Sveas konditori , Konditori Västerport och Reiduns Cafe.

 

Vill du vara med och rösta fram din Stad bästa Semla, en tävling anordnad av Arla? Du röstar HÄR och lägger den röst på det fik som du tycker förtjänar att vinna <3

 

Såhär blev vår topp 4 lista!

På en fjärdeplats kom Konditori Västerport –  Helt ok Semla, men inte mer än en vanlig Semla som du kan köpa överallt i stort sett.

 

På en tredjeplats kom Sveas konditori – Dom hade störst utbud på Semlor, både klassiska, vaniljsemla, weinersemla, blandsemla mm. Något som för oss underlättar då barnen gärna inte vill ha med mandelmassa och det kan vara roligt med något annat än just den klassiska.

 

 

På en andra plats, tätt efter första platsen hamnade Reiduns Cafe – Supermysigt ställe, hit kommer vi garanterat komma tillbaka och Semlan kändes alldeles nybakt. Brödet var alldeles mjukt och kändes fortfarande varm. Mums.!

 

 

På en förstaplats kommer Stadsträdgårdens Bageri – Här kändes Semlan verkligen hembakt, vilket den också var direkt på plats. Mandelmassan var även den hemmagjord och Semlorna var stora och supersaftiga .Jag som inte är så jätteförtjust i Semlor älskade denna. Helt klart Örebros BÄSTA Semla!

Hit kommer jag garanterat tillbaka bara för Semlan, även om hela miljön och stället var mysigt i sig. Det var som att sitta inne i ett växthus..

 

Skulle ni uppskatta fler sådana här inlägg? Inte just Semlor, men kanske Örebros bästa Brunch ställen, Hotell, Resturanger , aktiviteter mm?

 

Ha en fin kväll! Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Gärna fler tester och gärna på resturang där barnen är en självklarhet! Tycker det är svårt att veta vart barnen är välkomna (Jo, dom är ju inte portade men du förstår nog vad jag menar) 🙂 det skulle vara mkt uppskattat 🙂