Therese Wickman

HADE INGEN ANING FÖREN VI BÖRJADE JOBBA IHOP!

I annonssamarbete med Apotek Hjärtat

 

Innan jag började samarbete tillsammans med Apotek hjärtat för sisådär 7 månader sedan så hade jag ingen aning om att det fanns så himla mycket fantastiska  produkter till barn & baby. Kanske förknippade jag Apotek med just medicin och sjukdom.

Är så innerligt glad att jag fått upp ögonen för hur smidigt det är att beställa över nätet, kunna köpa med presenter, leksaker eller andra bra saker, som en mysig filt och några böcker samtidigt som man fyller på sjuklådan där hemma?

Visste du att du i samband med din beställning kan hämta ut dina recept online och få med dom på din beställning. Hur bra och smidigt? Speciellt om man ligger sjuk och helst inte vill ta sig utanför dörren.

 

När jag låg hemma och var så himla sjuk för några veckor sedan så passade jag på att lägga en beställning på lite nödvändigheter så som alvedon och liknande. Blev också så himla glad över att jag äntligen hittade kritor att använda i badet. Har letat som en tok efter just sådana och så har Apotek hjärtat haft dom hela tiden. Säger ju det, dom har så himla mycket bra saker, mycket mer än vad jag visste om innan vårt arbete tillsammans..

 

En ny mysig filt till Matheus i en bedårande färg klickades också hem och några roliga böcker för bara 16 kr styck. Kidh har hittat dom i Matheus rum och tyckte böckerna var mycket roliga 🙂

 

 

Ungarna, stora som små älskar dessa kritor. Det roar dom i badet och dom är superenkla att spola bort efteråt.

 

 

 

Efter lek i badet är det pyjamas och mys som gäller..

Dessa böcker var riktigt intressanta. Den visar bilder och berättar vad som händer i kroppen vid dessa situationer.

Kostar drygt 16 kr bara och helt klart värd varenda krona.

Den mysiga filten hittar du HÄR, och det finns i flera olika färger. En perfekt present till en kommande bebis kanske?

Några otippade saker som du kanske inte visste att du kunde hitta hos Apotek hjärtat.

Bärsele, Sängmobil, leksaker, barnkläder mm.

Just nu får du hela 20% rabatt på hela kategorin barnrum & sova hos apotekhjärtat.se tom 23/2 om du uppger koden FEBTHERESE

 

Önskar dig en fortsatt fin dag <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.