Therese Wickman

FRÅGORNA HAGLADE IN!

Inlägget innehåller reklam och adlinks för Stadium

 

I helgen var vi b.l.a i väg på Futsal fotbollsmatch för att stötta min bror och hans lag Ösk. För dom som inte vet vad Futsal är så är det inomhus fotboll på elitnivå.  Superkul att titta på och det är mycket fart och fläkt.

I samband med vårt besök där så lade jag upp en film på Matheus när han gulligt sitter på läkaren och sen dess har det haglat in frågor vart hans Keps b..la kommer i från.

Visst är den helt bedårande?

Du hittar Kepsen HÄR!

Han har också ett par matchande skor i samma märke, Skorna hittar du HÄR

 

Hoppas du får en fin fortsatt kväll!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Inte för att vara den som sitter med pekpinne men Futsal kan utövas på icke elitnivå också. ? Kul om han spelar på elitnivå dock, förstår att det blir extra fart och fläkt då!
    Väldigt snygg keps förresten, nästan så att en själv skulle vilja ha en. ?

    1. theresewickman

      Haha se där, alltid lär man sig något nytt. Trodde futsal var inomhus fotboll när man är äldre och spelar i divisioner. Har aldrig hört att man säger futsal till barn som spelar inomhus. Trodde bara det var inomhus fotboll som utelag tränar inomhus under vintern 😀 Hahah

      1. Sara

        Haha vet du, det trodde jag med tills för vara några månader sen. ? Har spelat fotboll sen jag var liten och på min tid var det så som du skriver. Utomhus på sommaren och inomhus på vintern. Men numera är det en egen del av fotbollen och är alltså två skilda saker. Tidens förändras även där. ? Gick en tränarutbildning i fotboll i höstas och då blev jag upplyst om det. Tur att man lär så länge man lever! ?