IMORGON ÄR DET KÄRLEKENS DAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

IMORGON ÄR DET KÄRLEKENS DAG!

Hej vännen!

 

Så kul att ni redan är så många som använt erbjudandet och bokat en hotellnatt. Hoppas ni får det mysigt <3

 

I går slog det mig att det är Alla hjärtans dag i morgon, numera hör och ser jag reklam om det överallt och man kanske borde känna sig extra ensam kring dessa dagar?

Dock känner jag ingen större skillnad mot när jag levde i en relation då jag aldrig blev uppvaktad ändå . Tänker att skillnaden inte kommer vara så stor 😀

 

Kommer ha dejt tillsammans med barnen och överraska dom med små presenter och en smarrig middag på kvällen.  Sen har dom önskat Gottetallrik och filmmys.

För mig kan jag inte få en finare alla hjärtans dag. Finns ingen annan i världen jag skulle vilja fira kärlekens dag med än mina barn <3

 

Har du några planer för morgondagen? Brukar du fira lite extra eller är det en dag som alla andra?

 

 

Bilder från förra året..

Önskar dig en fin dag, jag ska strax åka iväg hem till min vän och kollega  för att arbeta. Ikväll ska jag nog sätta fingrarna i ett litet projekt här hemma. Jag är helt hopplös, jag kan inte låta bli små projekt hela tiden trots att jag inte har tiden till de 😀

 

Puss & kram

 

.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolin

    Exakt! Ingen har uppvaktat mig heller vare sig i relation eller när jag varit singel. Har jag barnen så är alla sånna här högtider väldigt viktiga för min stora medans den lilla inte kunde bry sig mindre, men för den storas skull så så kanske vi ritar lite hjärtan till varann men vi gör inget stort. I år är de hos sin pappa.

  2. Mummu

    Jag visar min kärlek, till minä älsklingar varje dag, så den där dagen , firar jag inte på nått annat sätt ,en att säga varje dag , hur mycket jag älskar dem! ♥️🙌

  3. Jennifer

    Jag och min man firar inte Alla hjärtans dag och har aldrig gjort. Dels fyller jag år den 17 februari och onödigt med småpresenter, middag eller liknande när vi hellre firar födelsedagar. Vi tycker att man kan fira kärleken vilken dag som och att det oftast blir mer speciellt när man inte väntar sig att få lite extra uppskattning eller liknande (och oftast lugnare än att göra det samtidigt som alla andra). Däremot tycker vi inte det är fel att man gör något på Alla hjärtans dag men vi har kommit överens om att vi inte gör det.