FANTASTISKT DYGN PÅ CLARION HOTELL I ÖREBRO! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FANTASTISKT DYGN PÅ CLARION HOTELL I ÖREBRO!

Goddag fina du…

 

Jag är så innerligt glad att jag snabbt blev bättre av medicinen i förra veckan så jag och mamma kunde åka iväg på hennes Julklapp. Förra året var vi till Steam hotell tillsammans med några gemensamma vänner som en Julklapp, i år bestämde jag mig för att varför inte göra något mysigt i vår egna stad?

Då slipper man restider & finns nära till hands om det skulle vara något..

 

I fredags eftermiddag checkade vi in i ett dubbelrum på Clarion hotell som ligger väldigt centralt här i stan. Dom har fått en ny liten mysig Spa avdelning som jag gärna ville att vi skulle prova. Är det bara jag som uppskattar något litet, intimt och härligt utan massa folk?

Var helt perfekt för oss & det var bara vi och två kvinnor till på hela stället.

Det fanns ett varmt litet bad, sängar att vila på, ångbastu, vanlig bastu och tropiska duschar.

 

Efter några härliga timmar uppe på Spat bytte vi om och klev ner i Resturangen för att äta tre-rätters middag och lyssna på Live musik.  Maten kan på riktigt vara det godaste jag ätit på evigheter. Ni måste prova deras mat, även om ni inte bor på hotellet. Ni kommer inte bli besvikna.  Mums!

 

Dagen efter låg vi och drog oss länge i sängen och valde att hoppa över frukosten och i stället prova på deras Brunch som erbjuds mellan 12-14 under Lördagar. Passade perfekt att checka ut klockan 12 och gå direkt ner och avnjuta en lyxig brunch efter en alldeles för sen natt med mycket prat.. 🙂

 

Jag får ofta frågan, med ofta menar jag minst en gång i veckan om jag har tips på hotell i Örebro och jag kan genuint tipsa er om Clarion hotell. Stora rum, trevlig personal , supermysigt Spa och gudomlig mat.

Har bestämt att jag ska bli bättre på att turista i men egna stad så jag kan ge svar på era frågor angående hotell, Resturanger aktiviteter mm Vet att ni också efterfrågar unika erbjudanden och det kan jag med GLÄDJE erbjuda dig just nu.

Fram till den 27/3 kan du boka dubbelrum för endast 395 kr per person, alltså totalt 790 kr för ett dygn mitt i city i Örebro. hur fantastiskt? Detta erbjudande gäller enbart Fredagar med morgon till Lördag och så långt rummen räcker.

För att boka så ring 019-6706700 eller maila cl.orebro@choice.se men glöm inte bort att uppge koden FAMILJEN WICKMAN för att ditt unika erbjudande ska gälla.

 

 

 

 

Om ni passar på att boka ett dygn tillsammans med en vän eller din partner. Kan du inte snälla skriva till mig vad du tyckte om hotellet efteråt?

Önskar ni fler sådana här erbjudande här i Örebro?

 

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Hej 🙂 Jo det gäller varje fredag fram till 27/3 om det finns lediga rum kvar, alltså i mån av plats. Vet att flera redan bokat, så för dom har det fungerat 🙂

 1. Camilla

  ”Fredagar med morgon till Lördag”? Betyder det fredag till lördag? 🤔 tack för fint erbjudande 🙏 ingår det frukost i det priset förresten? Ha det fint!