Therese Wickman

TÄNK ATT DET HÄNDER SNART…

Åhh jag är alldeles spänd och pirrig.

I går pratade jag med min vän Mia och hon ska in redan nu på Torsdag för att kanske bli igångsatt. Kan inte förstå att jag ska få närvara på hennes förlossning för att agera fotograf. Är så himla nervös men också väldigt väldigt förväntansfull. Hur magiskt?

 

Har senaste månaden fått in flera förfrågningar om att fota gravidbilder , familjebilder samt förlossningar ,så funderar skarpt på att skapa ett konto på instagram enbart med bilder från jobbuppdrag.

Vad tror ni om det?

 

 

Tycker det alltid ser så inbjudande ut när Matheus ligger och sover middag, Vill bara krypa ner bredvid honom <3

Har du varit med vid någons förlossning någon gång?

 

Ha en fortsatt fin dag, jag ska snart upp på stan för ett spännande möte 🙂

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Jag väntar vårt första barn, en dotter, som är beräknad i april. Är både spänd nervös och förväntansfull inför förlossningen. Har du några tips?

  2. Emelie

    Ja jag var med vid min väns förlossningen för snart 15år sedan. Minns det fortfarande med glädje å värme? Lycka till med fotograferingen när det är dags! Kram

  3. Lotte

    Spännande att få vara med vid någon annans förlossning fast jag tror aldrig att jag hade velat ha någon kompis med mig….

    Vi ska till Örebro i påsk och bo på hotell och bada på Gustavsvik, finns det någon/några restauranger du kan rekommendera? 6 barn ska med.
    kram
    https://lotte4.blogspot.se