ÄNTLIGEN PÅ BENEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÄNTLIGEN PÅ BENEN!

Hej vännen!

Har du haft en fin helg?

Ni ska bara veta hur underbart skönt det är att äntligen vara uppe på fötter igen. Låg i sängen i stort sett hela förra veckan och mådde skit rent utsagt. Orkade mig iväg till vårdcentralen i Torsdags och det visade sig att jag hade fått streptokocker och behövde medicin för att bli frisk. Så nu ska jag ta en antibiotikakur under 10 dagar.

Glad och innerligt tacksam att medicinen gjorde sitt och att jag redan ett dygn senare mådde bättre så jag kunde överraska Matheus gudmor och min vän med en Babyshower. Hela lördagskvällen blåste jag ballonger och dekorerade, allt för att kunna få sova en timme längre morgonen därpå. 😉

Hela huset fylldes av Sofias vänner och det var en riktig överraskad Sofia som började storböla när hon öppnade dörren.

Det blev en supermysig dag…

 

 

All dekoration till festen kommer från Myperfectday

 

Borde ha rutin på dessa magiska brunchar, minst en gång i veckan tillsammans med vänner 🙂

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Välkommen tillbaka!🌸 saknat dina inlägg🤗 Här hemma är det sjukstuga. Förra veckan dottern,varm i tors fick både astmaanfall o krupp. Så vart sjukan o inhalera plus tabletter. På natten till fre va det sonens tur. Han vaknade fre morgon me 40.4 i feber o även han krupp. Så vart sjukan me honom oxå. Sen dess har han legat på mellan 40-41 grader. Inte alls kul 😔 vill att han ska få bli frisk nu ❤

 2. Angelika

  Hej! Kanske är en konstig fråga men jag ligger också hemma och mår dåligt. Funderar på om jag ska kontakta vården eller om det bara är att vänta ut. Hur ska man veta det? Varför tog du kontakt?

  1. theresewickman
   theresewickman

   Jag valde att ta kontakt då jag inte hade några andra förskylningssymtom än just ont i kroppen, feber och svullen hals. Läste om halsfluss och det finns två olika, en virus och den är bara att vänta ut, då är man ofta vanligtvis även förskyld, snorig och hostig. Har man inga andra symtom än svullen hals och feber så brukar det vanligtvis vara baktriell och den behöver man antibiotika för att bli frisk från… Blir du inte bättre skulle jag säg aatt dte är bättre att du söker för att se för är det så att du behöver antibiotika som jag så måste du ha det för att bli frisk från din infektion, om inte så får du svar på att det bara är att härda ut. KRAM