Therese Wickman

TYCKER DET ÄR HELT OK MED EN STUND OM DAGEN!

I annonssamarbete med Zcooly

 

Hej vännen!

Tänk att vi idag redan kliver in i Februari månad. Vart tog Januari vägen?

 

Här hemma får barnen sitta en stund vid sin Padda varje kväll, lite oftare under vinterhalvåret måste jag nog erkänna.

Tycker det är bra om dom varvar ner en stund innan läggning & tar en lugn stund innan det är dags att krypa ner i sina sängar för att läsa bok en bok & sen säga Godnatt.

Tycker just nu att det kryllar av olika spel, tyvärr alldeles för många krigsspel som jag känner att jag inte har koll på & jag ogillar sådant skarpt.  Som ni kanske kommer ihåg har jag tidigare berättat för er om spelet Zcooly som barnen använder här hemma?

 

Zcooly är ett superroligt & lärande Mattespel där barnen får utmana sig själv inom Matematik. Du kan träna bråk, klocka, gångertabellen mm & det bästa av allt är att spelet är framtaget av erfarna pedagoger och följer samma progression som i läroböckerna.

Har inga problem att barnen spenderar en stund vid sina paddor, men då gillar jag gärna att det är meningsfull tid.

 

Spelet har fångat barnens intresse & vi har nu använt detta i över ett år.

 Zcooly laddas hem som en app genom din Playbutik eller Appstore. I spelet finns det sen 10 olika lärande spel i åldrarna 5-12 där du enkelt väljer det som passar ditt barn i ålder & vad ditt barn kanske vill öva lite extra på.

Det roligaste enligt barnen är att i varje spel kan du komma längre & längre, som att man öppnar upp låsta världar genom att man svarar rätt & blir bättre. Riktigt motiverande och det gör att barnen sätter sig frivilligt för att lära sig Mattematik, speciellt Kidh som älskar allt vad gällande spel & att tävla mot sig själv..

Kul att se att dom också kan hålla sams vissa stunder & faktiskt hjälpas åt <3

 

Kan glädja dig med att du just nu får prova Zcooly helt fritt under 3 veckor med koden theresewickman Det är ingen bindningstid, så passa på att spendera lite meningsfull tid vid paddan tillsammans med ditt barn. du också  Ni kommer inte bli besvikna 🙂

 

För er som redan använder Zcooly. vad tycker ni?

 

 

 

Skulle du vilja se lite mer om hur spelet fungerar, så gå in på min Instagram och kika under dagens Storys 🙂

 

Ha en fin fortsatt dag!

Puss & kram

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Vad kostar det annars? Hittar inget om det. Skulle va kul o ladda ner till sonen. Kan man ha det på flera enheter så man kan ha på både mobil o platta tex?

    1. theresewickman

      Ja det kan du. Har du laddat ner appen på padda & mobilen så loggar du bara in på dit konto 🙂 Helt gratis under 3 veckor & är du nöjd och vill fortsätta använda dom 10 spelen så kostar det endast 69 kr i månaden & då kan man vara flera olika familjemedlemmar (spelare ) under ett och samma konto. Vilket gör att man kan spela 3 barn på tre olika enheter för enbart 69 kr. Hur bra?

      KRAM

      1. Sanna

        Tack för svar!? Mina två, på 8 o 9, älskar matte så tänkte det kunde va bra kompliment oxå. För o få mer utmaning ?? Kram