GÖRA HELGEN TILL DEN BÄSTA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

GÖRA HELGEN TILL DEN BÄSTA!

Hej vännen!

 

Hur underbart är det inte med Fredag?

 

Matheus brukar vara ledig på Fredagar men fick gå ett par timmar på morgonen idag då jag behövde åka in till stan på Frukostmöte tillsammans med ett gäng kollegor.  Nu ligger han & sover middag & jag passade på att ligga kvar & mysa en extra lång stund innan jag gick ner för att ta en kaffe & ta tag i lite jobb. Matheus åker nämligen iväg även denna helg till C då han snart reser bort & kommer vara borta en månad och i och med att han har rätt till sina dagar får han ta i kapp sina dagar på min helg.

 

Tänker att jag ska göra helgen till den bästa & verkligen spendera tid med bara Ellah & Kidh. Ikväll ska Ellah ha ett par kompisar som ska sova över så jag har lovat Kidh att han & jag ska krypa upp i min säng, duka upp ett stort fruktfat & mysa till flera filmer. Han älskar filmmys!

I morgon är vi bjudna på musikal, Robin Hood kommer till stan så det ska bli riktigt roligt. Sist vi var på musikal var i Stockholm & då behövde jag gå ut i pausen då Matheus tålamod tog slut, så det blir så klart lite annorlunda att faktiskt få ge mina stora barn 100% uppmärksamhet & inte bli avbruten..

 

 

Ni är så många som alltid frågar om våra matchande kläder. Dessa randiga finns även i mörkblått & rött, från nyfödd upp till XL.  Du hittar dom HÄR!

 

Önskar dig en UNDERBAR Fredag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulle

  Är det helt självklart att du ska ta hand om Matteus dina lediga helger? Har du blivit tillfrågad? ( Kan du neka egentligen) tänkte eftersom C kan neka att umgås med han lite extra ?

  1. Sara

   Vem vill inte ha sitt barn så mycket som möjligt??? Hur kan man bli arg över barnets pappa ska åka på semester? Hade mitt barns pappa åkt hade vart glad jag få va med mitt barn extra mycket. Sen har C ingen i Örebro som kan passa barnet. Medans Therese har hela sin familj som hjälper till.

   1. theresewickman
    theresewickman

    Tyvärr är det ju inte alla föräldrar som vill ha sina barn så ofta dom kan… Vet inte riktigt om jag förstod detta rätt, men visst har jag rätt att bli frustrerad när en resa bokas bakom min rygg när det drabbar hans tid med sin son? Sådant tycker jag man pratar om tillsammans när man har barn.? För även om jag vill ha mina barn så ofta jag kan så kanske jag redan har planerat in annat dessa datum? Har inga problem med själva resan, men tycker att man kommunicerar som föräldrar för att lösa saker innan man bokar & tar för givet att jag alltid ska ändra & lösa allt… Jag har mina barn på heltid , utöver 4 dagar på en månad, så om ja skulle bokat in andra saker dessa datum vore ju inte konstigt? Kram

  2. theresewickman
   theresewickman

   Vet inte om jag förstod din fråga rätt, men menar du om jag blivit tillfrågad att ha Matheus på C helger när han reser bort?

   Nej jag blev inte tillfrågad, fick ett sms när han hade bokat resan.Var väl just den biten jag blev besviken över
   Har man barn måste man kommunicera & planera tillsammans. Men jag styr om mina planer, för jag vill gärna vara Matheus såklart 💗

   1. Ulle

    Ja lite så menade jag, får känslan ifrån flera andra influensers som har delad vårdnad att det är så självklart att ”mamman” ska ställa upp på allt. Ni blir inte ens tillfrågade och kan egentligen inte ha ett eget liv. Självklart vill man ha sina barn extra och gärna alltid såklart. Du är grym Therese, va rädd om dig