STRESSIG MORGON, SOC MÖTE OCH ETT TILL MÖTE…. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

STRESSIG MORGON, SOC MÖTE OCH ETT TILL MÖTE….

Hej vännen!

 

Har du haft en bra start på dagen?

Blev en ganska stressig morgon här hemma. Kidh var inte alls sugen på att gå till skolan. Han började klaga på ont i sidan av magen , började fejkhosta & jag tror minsann han gjorde sitt bästa för att försöka få stanna hemma. Vi kramades & jag sade åt honom att skulle det inte kännes bättre efter en stund i skolan så skulle han ringa hem. Än har jag inte fått något samtal så gissar på att dagen gått bra. 🙂

När väl Kidh kommit iväg till skolan fick jag skynda mig för att hinna lämna av Matheus på Förskolan innan mötet på Soc vankades. Det kändes bra, vi satt & pratade en kort stund & sedan sade dom att jag inte behöver vänta på något beslut utan att dom kunde bestämma där & då att lägga ner allting.

Var nästan säker på det, men kändes ändå skönt att få det bekräftat så snabbt & det var ett lättnad som infann sig i kroppen..

Åkte sedan vidare upp till stan på möte, ett lyckat möte som också gav mig en hel del energi. Köpte med lunch hem & nu sitter jag här & ska fixa det sista på dagens jobb to do lista. I eftermiddag ska jag & Ellah till stallet, mysigt att få det till vår stund..

 

 

Vill också passa på & tacka för all kärlek ni sprider.

Ha en fin fortsatt dag!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Härligt o höra att det gick bra 💕 Du är verkligen den finaste mamman till dina barn! Jag beundrar din energi, din ork o att alltid verka så glad! Jag förstår ju att alla har sina dagar såklart. Men du sänder ändå en sån glädje, men oxå harmoni o lugn! Dessutom ääälskar jag din inredning!!!😍

  2. Lena

    Jag hoppas du fortsätter med din blogg och det du gör läser din blogg varje dag du är en sån fin Mamma till dina söta barn all kärlek till er stor kram!!! Lena ❤️❤️❤️😊

  3. Marie Hemgren

    Så skönt att du fick svar på en gång! Så du slapp oron ❤️ Så glad för din skull, för du är en toppen mamma till dina fina barn🤗