HAR VALT ATT SÄLJA DET SOM INTE ANVÄNDS OCH KÖPA SÅNT JAG BEHÖVER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAR VALT ATT SÄLJA DET SOM INTE ANVÄNDS OCH KÖPA SÅNT JAG BEHÖVER!

 

I annonssamarbete med Ellos

 

 

Hej vännen, Måndag & ny vecka!

Är du fulltankad av energi efter helgen?

Jag har mestadels varit barnledig, så jag har passat på att sova, fixa lite här hemma med lite små projekt & laddad upp med ny energi inför den här veckan.

Många undrar vad jag brukar prioritera att göra när jag får något dygn för mig själv & helt ärligt brukar jag inte göra speciellt mycket. Brukar helst av allt bara vilja vara hemma, plocka lite, äta något gott, jobba ikapp om jag ligger efter för att det ska bli mindre att göra när barnen kommer hem, tvätta några maskiner & bara lunka runt i myskläder.  Ibland händer det att jag är med vänner, men oftast är jag för trött för att orka göra något och tiden jag kan få helt själv är för mig också värdefull, det är så jag tankar min energi.

 

 

Sedan ni önskade i en frågestund på Instagram att få ta del mer utav min klädstil så tycker jag mina samarbeten med Ellos blivit så himla roliga. Där får jag verkligen chansen att leta reda på mina favoriter bland nyheterna, visa er och samtidigt låta er ta del av unika rabattkoder.

Med koden 415414 får du 30% på din dyraste vara på ordinarie priser + 40% rabatt på Ellos Rea ( gäller dam, barn & herr kläder.

Använde själv rabattkoden i slutet på förra veckan för att beställa lite nytt jag hittade på Rean. Vill ni se produkterna när dom kommer hem?

 

Den blommiga klänningen uppe till höger måste jag bara ha, så himla fin.  Gillar också byxorna då det är hög midja. Frågan är bara vad man borde ha för storlek?

 

Vill du komma till hemsidan & ta del av erbjudandet så går du in HÄR.

 

Jag har faktiskt valt att sälja av samt skänka bort en hel del från min garderob & ta pengarna jag får in för att köpa nytt & på sådant jag faktiskt använder. ( Därav min beställning på Ellos)  Har kläder som är flera år gamla som bara ligger & tar plats. Menar inte att det är fel att ha kläder som är flera år, för några av mina favoritplagg är hundra år gamla utan mest för att byxorna är för små, tröjor som inte är av min smak längre osv, då är det bättre att dom kommer till användning någon annanstans.

Älskar jag att ta del av rabattkoder samt Reor, för där kan man komma billigt & få en hel del nya plagg för låg peng.

 

Hoppas du får en fin vecka, nu måste jag kila..

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Rensa är bra! Jag har som regel att köper jag ett plagg åker ett plagg ut. Säljer el skänker det vidare. Ett tips! Önskar dig en fin tisdag! Beställde de svarta byxorna du tipsade om från ellos😊Tror jag blir nöjd! Kram