TIPSAR OM BRA HUDVÅRD FRÅN APOTEK HJÄRTAT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TIPSAR OM BRA HUDVÅRD FRÅN APOTEK HJÄRTAT!

I annonssamarbete med Apotek hjärtat

 

Hej fina du, som du kanske kommer ihåg hade jag under förra året ett längre samarbete ihop med Apotek hjärtat & att jag har blivit tillfrågad även i starten på detta år att arbeta tillsammans & det gör mig superglad, för just Apotek hjärtat ligger mig varmt om hjärtat.

 

I detta samarbete har jag fått prova på lite olika hudvårdsprodukter. Jag fick välja fritt bland några märken men valde tillslut Apolosophy.

Har nu provat produkterna under nästan en månads tid för att kunna göra en så ärlig recension som möjligt.

Jag är supernöjd, verkligen!

Den första produkten jag använder mig av både morgon och kväll är Cleansing Lotion som rengör huden samt tar bort vattenfast smink. Det jag uppskattar mest med produkten är just att det är en lotion du rengör med, vilket gör att huden efter tvätt inte känns torr utan behagligt återfuktad.

Jag har även provat Serumet i samma serie, dock rekommenderas den från 40 år, men jag som tycker mig börja få en hel del rynkor har ändå valt att prova den lite då & då eftersom den har anti age egenskaper.

När jag tvättat ansiktet på dagen använder jag sedan Dagkrämen i samma serie & på kvällen vid läggdags efter rengöring lägger jag på ett lager av Nattkrämen.

Summa kardemumma vart jag riktigt överraskad av produkterna & älskar inte bara utseendet på flaskorna utan även produkterna i sig. Passar min hud som är ganska så torr under vintern.

 

Med koden THERESE20 kan jag glädja dig med att du just nu får hela 20% rabatt på alla produkter från Apolosophy  ( mycket fler än dom jag visat upp ) hos Apotek hjärtat. gäller endast online.

Önskar dig en fortsatt fin dag. Puss & kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.