JAG SKA NÄRVARA VID FÖRLOSSNINGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG SKA NÄRVARA VID FÖRLOSSNINGEN!

Hej Lördag & hej vännen!

 

Är barnledig denna helg & är det inte ungarna som håller än vaken så är det katten 🙂

Brukar ha stängt till sovrummet under natten, men dom helgerna jag är ensam tycker jag synd om lilla Livia om jag stänger henne ute så får kanske skylla mig själv när hon mitt i natten hoppar på mina fötter & ska leka. Tidigt i morse lade hon sig rätt över mitt ansikte, gissar att hon tyckte det var dags för mig att jag skulle vakna.

Låg länge & drog mig i sängen innan jag klev upp.

Den här helgen har jag inga större planer. Tänker att jag ska rensa i barnens garderober, skänka & sälja kläderna vidare, jag ska absolut ta tag i tvättberget som är enormt, vila, kolla film, plocka & dona & ta en tur till Ikea med en av mina bästa vänner. En helt ok helg i min smak 🙂

 

Visste ni att jag blivit tillfrågad att få närvara vid min väns förlossning för att fotografera. Hur galet underbart? Är så himla spänd & nervös. Vill så gärna att bilderna ska bli magiska & jag får lätt prestationsångest. Hon är lika nervös hon, men tänker att allt kommer bli bra tillslut ändå.

I detta har 2 vänner till frågat om jag kan närvara vid deras förlossningar & jag är helt överväldigad. Ser detta som erfarenhet & kanske kan detta göra att jag tar mitt fotande till nästa nivå. tar mig i väg på den där kursen jag så länge tänkt på & faktiskt kan kunna jobba lite extra med just detta. Vore en dröm!

 

Önskar dig en fin dag,

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Wow vad häftigt! Man blir nog lätt tårögd.❤️

    Skulle bara fråga hur du gör när ni är iväg på semester som nu i fjällen med Livia? Är hon på nått kattpensionat?

  2. Emelie

    Åh va spännande! Du kommer garanterat göra det bra! Du tar sååå fina bilder. En fråga: jag bet att du nämnde/tipsade om ett boende på Gotland förra sommaren…vad hette stället?😊 Önskar dig en fin helg! Kram